|
||
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#26 |
Старожил
![]() ![]() ![]() |
![]()
Дуже дивна назва гілки..
От ще мені в мережах не казали, як я маю обговорювати побачене на форумі. Нічого дивного в тому, що на цих форумах стає все менше людей. ІМХО Дивлюся Танці, Х-Фактор з самого першого сезону. Впевнено можу сказати, що перші сезони на форумах висіло набагато більше людей, аніж зараз. Можна сказати, що зараз тут перебувають одиниці. Особисто мені видається лише одна причина такого відвертого охолодження до улюблених програм - це оті зміни та нововведення, якими намагаються оживити шоу. А в результаті - "хотели как лучше, а вышло как всегда". Зокрема, Танцюють всі. Перших 6 сезонів ми спостерігали адекватне професійне жюрі, яке без знущання над учасниками давало виважену оцінку танцеві, а не зовнішності, трусАм чи мові учасника. Особисто мене вкрай дратують і обурюють насмішки, презирливий дикий регіт суддів. В минулому сезоні вивели на сцену Ольгу і зробили з неї посміховисько на всю країну. Для чого? В цьому сезоні додали дітей. Про це нововведення вже багато писАла, тому не хочу повторюватися. Ну і нарешті кінцевий результат. Якщо раніше я з нетерпінням чекала Танці, то тепер дивлюсь через раз. Ну а я не одна така. Правда? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Заблокирован
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Странно сравнивать обсуждения на официальном форуме канала,который рекламировали на всю страну и на фан форуме,о котором знают немногие
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Старожил
![]() |
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Житель
|
![]() Цитата:
Конечно все приедается, даже самое лучшее становится пресным и не интересным со временем, а тут с такими нововведениями, просто катастрофа. Есть и удачные, на мой взгляд новшества, но их очень мало, в основном бред бредячий. И название ветки- это, своего рода, сарказм на пост Крика, все-таки не это он имел ввиду и не призывал любить проект и как правильно обсуждать, пост был о способности видеть хорошее в плохом. ИМХО И я полностью согласна, что если настраиваться заранее на негатив ничего хорошего, даже если оно будет, не увидится. И да, я сама конечно бывает истерю ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
![]() |