|
||
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#351 | |
Досконалість
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Чому саме такий. Колись мене тато вчив, що якщо хочеш вирішити задачку в математиці, то зведи ситуацію до гіперболічно велкихи розмірів або мінімізуй, щоб побачити сутьність ситуації. Приклад із задачкою зараз не приведу, бо я не математик, і для цього тра піднапружитись. Але в житті це дуже допомогає. Особливо коли не розумієш як оцінити вчинок чи слова людини. Наприклад, я прошу подругу (викладача), щоб вона підвищила бал на іспиті моєї іншої подруги (не "добре", а "відмінно" поставила, ну що їй варто). Але вона мені починає розповідати про принципи. І я її запитую, якби до неї підійшов ректор того університету і попросив, вона б теж йому розповіла про свої принципи? Якщо так. тоді все норм. якщо ні, тоді вона лукавить. Ти зроузмів? Я перебільшила ситуацію, щоб показати подрузі, що питання не в тих принципах, про які вона мені розповідала. Ось так і тут, я привела гіперболізований приклад для того, щоб показати, що вчинок Галі був сповнений недобрості. А ця недобрість є показником моральних цінностей. Ось те її мудрування: я замість Аріни не піду, бо вона не дуже хоче, а я піду за того, хто дуже хоче, ну... щоб було більш боляче людині, більш неприємно, щоб колупнути глибше. Про що це говорить? Причому що відкрито вона не проявляє подібних речей, тобто робить приховано, а приховані неприємності - це вже підлість, це вже з-за спини.
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Досконалість
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Якби Галя вела гру, то вона б на тетах сказалаб як вона скучає. як сильно хоче піти на побачення і сказала б, що. незалежно від того, хто буде запрошений на побачення, наприклад 23.03, вона відбере те побачення). Тоді б це не було підлістю. Вона просто скористалась трояндою і все добре, тобто нічого особистого до дівчат, лише особисте до холостяка. А так..... для мене це аліс капут.
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Досконалість
![]() Цитата:
Коли я сказала про скривлені губи, то зрозуміло, що кривить вона губи не просто так, а з певним виразом обличчя і ось цю міміку породжує певний стан душі, певні особистісні якості і певні думки. Наше лице відображає наш внутрішній стан і світ. Якби Галя кривила губи просто від хвилювання, для мене це було б просто смішно, привід для приколів тощо. Але коли вона кривила губи у зневажливій, єхидній гримасі.... Але її мотиви, які вона озвучила на теті про білу троянду мене просто вбили, на капєц. Я такого ніколи не прийму.
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Яна - явная фаворитка этого сезона. Хотя это ещё не значит что она победит. Может повториться история как в ТНТ прошлого сезона, когда Холостяк влюбится, а она будет холодна. И либо сама уйдёт, либо ГГ её отправит, когда поймёт что он её не интересует. И я бы её понял, Яна может себе и получше парня найти. Короче говоря, результат сезона очень сильно зависит от Яны и заинтересует ли её Рожден.
- I thought I knew what to do. I failed. - Good. Now go fail again. Последний раз редактировалось Cheerio; 04.04.2018 в 17:44. |
![]() |
![]() ![]() |
3 благодарности(ей) от: |
![]() |
#355 | |
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Досконалість
![]() Цитата:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Досконалість
![]() Цитата:
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Старожил
![]() |
![]() Цитата:
Личности ее толком не видно, вяжет шарфики, любит шопинг и имела секретное количество бывших парней - не характеристика. И вообще, что это за занятие - геймер - для взрослой тетки? Стишки сочиняет глуповатые, выучить их не может, с бумажки читает без вдохновения.... Имхо ну такое... А внешне как по мне, тело - зачет, лицо "на четверочку" - в основном потому что оно все время какое-то пустое, в глазах выражение "я не здесь" или "сильно себе на уме". Ну и какая с нее фаворитка? |
|
![]() |
![]() ![]() |
Благодарность от: | Злючка Ведьмочка (04.04.2018) |
![]() |
#359 |
Досконалість
![]()
![]()
Благодарность от: | Максимилиан (05.04.2018) |
![]() |
#360 | ||||
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
Ти оце все не побачила, зате приліпила до Яни ім'я свого котика, ще й намагаєшся піднести це як суперкреатив. Цитата:
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
Благодарность от: | Cheerio (04.04.2018) |
![]() |
#361 | |
Старожил
![]() |
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
2 благодарности(ей) от: | Лера (05.04.2018), Максимилиан (04.04.2018) |
![]() |
#362 |
Досконалість
![]() Спойлер:
![]() |
#363 | ||
Досконалість
![]() ![]() Тому що її наморщений лобик і блим-блим-очки придають їй безглуздого вигляду і це дуже смішно. Ні, я так не вважаю. На тому рівні, на якому вона думає, їй не важко. Інша справа, що цей рівень не дуже здається високим. Цитата:
Ти цього не знаєш, як і ніхто не знає чого він хотів. Все залежить від ракурсу погляду. Я зі свого життєвого досвіду знаю, що якщо людина хоче, то вона завжди знайде ЯК це зробити і зробить. А якщо вона цього не робить, то не дуже і хотілось. А ти зі свого ж.д. знаєш інакше. Ти знаєш можливо якісь сумніви, нерішучість. Ми не можемо тут дійти згоди. ) Одне можу сказати точно, що якщо чоловік запитує дівку, чи можна її поцілувати, то відповідь у 99% буде: "Ні!", хоча насправді: "Нарешті!". Такі запитання задає чоловік, який боїться відповідальності. Том що поцілунок - це перехід на більш близький рівень стосунків, а це вже більше відповідальності. А так... він її запитав, вона дозволила, а потім він себе заспокоїть, що нічого їй не винуватий, адже вона сама цього хотіла. Цитата:
Ти не знаєш на скільки хто йому подобається. Не фантазуй. Ну з чого ти взяв, що вона йому на стільки там подобається? Вони хоч раз подивились один одному у очі глибоким поглядом чоловіка і жінки? Між ними постійно відчувалась якась незручність, мені через екран було незручно. Вони постійно відводили очі, розмова була якась безглуздо ні про що. Вона виправдовувалась як кіт Матроскін, що вона і вязати ще може.... це взагалі, знайшла чим зацікавити чоловіка...
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Старожил
![]()
Снежинка,
Цитата:
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Старожил
![]() Цитата:
Спойлер:
Спойлер:
Ці кадри повторюють на початку кожного випуску. От як би хотів, щоб це виявилися Галюнька і Настюша-Яжемати - фінальна двійка. Оце ти пофестивалиш від душі! Любов до кого із них в тебе пересилить? Поливати брудом обох буде якось не дуже цікаво, треба обрати, щоб одна уособлювала Світло і Чистоту Світу, а інша - Темряву і Бруд Антисвіту. Чи тобі буде байдуже на цікавість, обох зарахуєш до Антисвіту? Наперед потішаюся, що тобі буде хоч розірвись між цими дівчатками. Буде свято. ))) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Старожил
![]()
Благодарность от: | barish (05.04.2018) |
![]() |
#367 | |
Досконалість
![]() Цитата:
Стосовно "поливати брудом". Ти вважаєш, що я неправа? Що Галя - ну практично янгол, а я така злюча відьма? Ти вважаєш, що той її тет - це "я - не я і хата не моя"?, ти вважаєш, що таке допустимо, ти б нормально сприйняв, якби до тебе так поставились? Не я маю вину, що дівчата не мають рівня розвитку і духовності.
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Досконалість
![]()
Це тобі не цікаво - не початий край роботи....
![]()
![]() |
#369 | |
Старожил
![]() Цитата:
![]() ![]() |
Благодарность от: | Максимилиан (05.04.2018) |
![]() |
#370 | |||
Старожил
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
І тому іноді може здаватись, що Холостяк розповів про себе меньше, ніж дівчина. Які тобі ще потрібні були розмови? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||
Досконалість
![]() Цитата:
Таким виявом почекати є ще вісім дівчат. А коли подобається вісім, це означає, що не подобається ні одна. Цитата:
Питання, які будуть говорити про його інтерес до неї, а не про інтерес до глядача.
![]() ![]() |
![]() |
#372 | ||
Старожил
![]() Цитата:
Цитата:
Галя не янгол, я це прекрасно усвідомлюю. В неї, як і у інших дівчат на проекті, є свої недоліки. Дівчину без недоліків туди не візьмуть, бо такими неможливо маніпулювати, а отже продюсери не зможуть досягати свої цілі. Коли ти порівняла Галю майже із вбивцею, що вб'є за останній шматок хліба, це перебір. Там була ігрова ситуація, повністю підстроєна продюсерами, і там не вирішувалися питання життя і смерті, щоб звинувачувати Галю чи не у всіх смертних гріхах. Последний раз редактировалось Максимилиан; 05.04.2018 в 06:51. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Старожил
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Старожил
![]()
Ви може дивитесь просто шоу, а я дивлюсь шоу про стосунки. Рожден в якомусь із інтерв'ю казав, що для того щоб розвивати стосунки, двоє повинні пройти кожен свою половину шляху. Чи про що ми балакаємо?
Цитата:
А подобатися можуть, ну не вісім, а скажімо, три-п'ять, які були на індивідуальних побаченнях. Тому що буває багато випадків, коли дівчина повертається із ІП не до дівчат, а їде додому, тому що перестала подобатися. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Нет, нет, нет, Вы описали совсем не Рождена! Ему очень важен контакт в отношениях и искренность. Пока что девушки не могут быть собой и играют какие то роли, как Иванна. Да, люди играют роли и в своих жизнях, не только на ТВ. А ему важно создать контакт с реальным человеком, несовершенным, как и он сам, но РЕАЛЬНЫМ! Отношения периода завоевания заставляют людей ходить на носочках и изображать из себя то, чем они не являются, я очень рада, что Рожден не такой, он мне этим очень нравится!!!
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Третій ефір 23.03.18 | Евгения Л | Холостяк 6 | 201 | 29.03.2018 23:23 |
Другий ефір 16.03.18 | Евгения Л | Холостяк 6 | 407 | 22.03.2018 21:35 |
Голос Країни-8. Четвертий етап сліпих прослуховань 18.02.2018 | Фендюлий | Голос Країни | 171 | 22.02.2018 19:08 |
Х фактор 7 четвертий прямий ефір | Полина | Х-Фактор 7 | 1118 | 03.12.2016 00:09 |
Х фактор 6, четвертий прямий ефір | Полина | Х-Фактор 6 | 974 | 05.12.2015 01:31 |
![]() |
![]() |