|
||
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Открытое сердце
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Вік: 21 рік. Знак зодіаку: Рак. Місто: Кіровоград. Сім’я: мама Ірина Анатоліївна, працює продавцем у магазині. Освіта: КДПУ ім. В. Винниченка, перекладач англійської мови. Чим займається: студентка. Хобі: фотозйомки, спорт, іноді плавання і катання на конях, кіно, книги, подорожі, шиття. Ідеал чоловіка: Він повинен бути красивим і доглянутим. Обов’язково спортивний, розумний, стильний. З рис характеру виділяю: вміння подати себе, акуратність, весела вдача, щедрість, самостійність. Мета в житті: Кохати і бути коханою. Реалізувати себе в житті, створити сім’ю. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Досконалість
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
У неї форма обличчя видовжена. А вона ще й хвостик зверху закрутила і їй це на стільки не пасує, що аж неприємно.
![]() |
#4 |
Старожил
![]() |
![]()
кстати, у меня в записи, когда она сказала, что у нее самая красивая улыбка, у меня экран <s>лопнул</s> как-то рябью пошел и у нее получилась ужасно кривая улыбка. Может это такая циничная задумка оператора?
![]() |
#5 |
Старожил
![]() ![]() ![]() |
![]()
я бы ей розу не дала))))
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Старожил
![]() |
![]() Цитата:
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Баронет
|
![]()
Симпатичная, по типу лица немного Джесику Альбу напомнила. Но кажется, что глупенькая и пустенькая.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Житель
![]() |
![]()
Ох у нее и улыбка.... лучше бы она не акцентировала б на нее внимание
![]()
![]() |
#9 |
Досконалість
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ну куди дивляться візажисти, чи хто там.... ну куди їй цей кобилячий хвіст? У неї обличчя і так надто видовжене, а вона його візуально ще більш видовжує. Голова як у інопланетян.
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
![]() |