|
||
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#101 | |
Досконалість
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
По-перше, паранойя у вас, моїх опорпнентів, а не у мене. В сучасному світі дівчина так само як і чоловік має бути самодостатньою, а не придатком до чоловіка. А ви сАме голосуєте про придаток. Дівчині виповнилось 16 років, хай думає про своє майбутнє, а не про те, на кого повіситись як обуза: годуй мене, одягай мене, купи мені машину, бо у мене є гаманець між ногами. Завжди зневажала дівчат, які шукали собі забезпечених хлопців і виходили заміж по прагматичним мотивам. Я ЗА кохання. А те як буде себе вести чоловік в шлюбі залежить від жінки, - що вона йому дозволить і який рівень стосунків у них буде, те ж саме і про жінку, що їй дозволить чоловік. Якщо між жінкою і чоловіком є взаємна повага і довіра, то кожен буде вносити в родину по максимуму і ніхто нікого не буде дорікати, бо там є довіра. А стосунки про трутня зазвичай бувають там, де нема ні кохання, ні довіри, ні взаємної поваги, ААА, це ті стосунки, де дівчина шукала собі багатенького. Відносно мого брата і його дружини. Дитина лишилась з матір"ю - така була її воля, і я цю волю підтримую. Ніколи не віддала б свою дитину батьку і я особисто категорично проти того, що є в мусульманському світі. В мусульманському світі жінка не буде шукати собі другого чоловіка і вимагати від нього якихось статків, а буде рівненько сидіти на дупі і мовчати. Тому приклад невдалий. Коли дитина лишається жити з мамою, то і відповідно відповідальність лежить на мамі, тут нікуди не дінешся. Тато може приходити, тато може забирати, тато може телефонувати, але все ж таки тато ночує з іншою дамою. Те ж саме було б навпаки, якби дитина лишилась з татом, відповідальність лежала б на ньому. Знаєш, мене так дивує, що ви, мої опоненти в даній дискусії такі речі говорите, таке враження, що статок чоловіка, його трутень/не трутень - це для вас понад усе. Я на стільки в цьому питанні розслаблена, мене це на стільки не хвилює, що я не перестаю дивуватися вам. Я на стільки здивована , що ви взагалі такі речі говорите... ![]() Нікому не нав"язую свою думку, це ІМХА. Дівчата в шоу не цікаві. то хоч поглядами поділимось. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Досконалість
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Я за те, щоб вона робила сцик-сцик очима чоловікам, красиво одягалась, красила губки і щічки, одягала прикраси і парфуми дорогі, щоб її амплітуда розкачування стегнами була від стіни до стіни. Я за те, щоб вона мліла, коли їй у слід обертаються чоловіки і щоб якийсь чоловік взяв би її за руку, і вона б відчула, що її вдарило током (образно). Я за те, щоб вона шукала К О Х А Н Н Я !!! Але я категорично проти, щоб жінка шукала багатого утримувача. Ну ось така я, для мене почуття, стосунки, взаємна повага, взаємна довіра на першому місці. А все це може бути лише тоді, коли є любов, не залежно від того, яка у нього зарплата. Відразу скажу, що певна річ, я не підрозуміваю, що чоловік елементарний трутень, хворий на алкоголь чи наркоманію, хоча і на таких є свій "покупець", знаю з досвіду.
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Старожил
![]() ![]() |
![]() Цитата:
Усі не в ногу, тільки я в ногу)))))))) хоч я не ААА, але дозволю собі відповісти, оскільки я теж в якійсь мірі Ваш опонент, а значить, за Вашими словами - параноїк. Жоден з тих, хто вступав у дискусію не виправдовував того, про що ви написали. Говорили про рівність в стосунках, а це, погодьтесь, зовсім інше. Цитата:
Цитата:
Ну ось така я, для мене почуття, стосунки, взаємна повага, взаємна довіра на першому місці. А все це може бути лише тоді, коли є любов, не залежно від того, яка у нього зарплата. Відразу скажу, що певна річ, я не підрозуміваю, що чоловік елементарний трутень, хворий на алкоголь чи наркоманію, хоча і на таких є свій "покупець", знаю з досвіду.[/quote] Про трутня писала я і навіть уточнила в пості, кого саме маю на увазі під словом трутень, і якраз мала на увазі за Вашою термінологією "елементарного трутня", тому або читайте уважніше пости або не гребіть усіх опонентів під одну гребінку. П.С. Я теж за любов, незалежно від розміру зарплати, але й без вказаних вище в моєму пості і пості Злючки крайнощів. Ну і звичайно все ІМХО, питання, якщо раптом натисла знак "?", риторичні, дискусію для себе вважаю вичерпаною, хочете цитуйте, хочете ігноруйте, на цьому відкланююсь ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ведьма, дорогая! женщина не может быть как мужчина! как бы не хотела! физиология разная! и ФУНКЦИИ разные! Женщина может стать как мужчина и жить и делать все как мужчина, НО тогда она не сможет выполнить свои функции! такие как рождение и воспитание ребенка! Ну нельзя быть хорошей матерью и заниматься воспитанием ребенка если ты должна работать 20 часов в сутки! ну нельзя!!! И хорошо если функции няньки возьмет на себя бабушка, но зачастую бабушки тоже работают!!! И что? лучше пусть ребенок болтается по чужим рукам? Женщине нужен мужчина, а ребенку любого пола отец!!!
Цитата:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||||||
Старожил
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
|||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Старожил
![]() ![]() |
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
![]() В ваших практич..ки всегда логичных рассуждениях мне непонятен момент, зачем или почему же он выбирает эту женщину выбирает "тем не менее" , если думает, что понял ее таковую су<s>*</s>щность? Этап 2 в дилемме Хайнца или этап 6? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Старожил
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |||||
Досконалість
![]() Цитата:
так вся ж суть в тому, що я ж зовсім про інше говорила. Я вела мову не про стосунки, а рпо вибір. А ви чомусь обов"язково переводите розмову у площину стосунків. Вибір і стосунки - це не одне і те ж. Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
![]() <!--QuoteBegin-ААА@ Вчера, 23:12 Вот связи не вижу... ну остался ребенок с матерью, почему теперь за него отвечает только мать? Отец же живой? [/quote] Зараз вона, дитина заміжня. У нас з тобою очевидно різні розуміння "відповідати за дитину". В моєму розумінні відповідати за дитину - це відповідати за її психологічний стан, за її емоційний стан, за її безпеку, за те, щоб вона не була голодна, не ходила в брудному, нормально спала, коли хворіє була полікована тощо. Як може тато, чи мама регулювати ці речі, якщо він/вона живе в іншому місті, або має вже іншу родину? Так, він/вона може і має брати участь у вихованні, але все ж таки за дитину відповідає той, з ким вона живе. Ні?
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||||||
Досконалість
![]() Цитата:
тільки поняття "утримувати родину" є різним. Можна утримувати, щоб їла суп з хлібом кожен день, а можна утримувати, щоб купалась в шампанському. Цитата:
![]() ![]() Цитата:
Цитата:
Я вважаю, що жінка має бути такою, щоб могла обійтись без чоловіка, і лише кохання без нього не може бути. Так само я виховувала свого сина, він має бути таким, щоб легко обійтись без жінки, щоб для нього невипрана сорочка і не зварений борщик не були труднощами, і лише кохання без неї ніяк. Очевидно ти жінку розглядаєш зовсім на іншому рівні і в іншому світлі. І ось саме це у нас з тобою не співпадає і саме тому ми ведемо дискусію. Цитата:
Цитата:
![]() <!--QuoteBegin-ААА@ Вчера, 23:12 а сколько жертв было принесено? [/quote] багато - починаючи з безсонних ночей і закінчуючи крупною сумою грошей на навчання в престижному університеті. І основна моя жертва - я відпустила свого сина в самостійне життя, хоча спокуса залишити його біля себе, жити за його спиною була дуже велика. І я сама перед собою пишаюсь цим, я дуже горда собою, що я правильно розставляла пріоритети в моєму житті, що я ні на кого не перекладала відповідальність за мою дитину, і мені є чим пишатись. А гроші.... хм - їх завжди не вистачає і цьому нема меж. А ти, ти без жертв підняла свою дитину?
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Старожил
![]() ![]() |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |||||||||
Старожил
![]() Цитата:
А для чего же мы тогда делаем выбор если не для отношений? что бы потусить - так все равно с кем))) Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
<!--QuoteBegin-Злючка Ведьмочка@Апр 13 2016, 21:52 які, як і ти шукають собі багатого.... [/quote]. Я не искала себе богатого никогда))) потому что когда я выходила замуж - такого понятия не существовало))) Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
|||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |||
Досконалість
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
<!--QuoteBegin-ААА@ Сегодня, 23:12 саму себя нет, я вообще не прихотлива), потребности семьи и ренка - это совсем другое... а обеспечивать все что ты перечислила выше и еще и самостоятельно и еще и работать - вот теряюсь ... не знаю назвать это бредом или абсурдом... [/quote] ААА, ти або свідомо утріруєш, або просто приписуєш мені те, чого я не говорила. Я ніколи не говорила, що чоловік. якщо він може працювати, має не працювати. Я говорила лише, що шукати багатого чоловіка, тобто свідомо поставити собі мету знайти багатого - це аморально, як на мене і така жінка нікчемна. Тому що жінка, яка впевнена в своїх силах, вона буде шукати кохання. А потребам ніколи не буде меж і як визначити, чи вона задовольняються чи ні, ці потреби? Я вважаю, що кожен має вносити в родину рівну частини добробуту. Якщо чоловік багатий, тобто забезпечує повністю родину матеріально сам, що дає йому жінка? Секс? Дитину ви*рала, яку виховує нянька? Борщик варить замість дорогого кухаря? Що? Живе трутнем і в с*аку п"ятами б"є. Ось про таке ти життя мрієш? Такі стосунки ти вважаєш ідеальними?
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||||
Старожил
![]() Цитата:
Цитата:
![]() ![]() Цитата:
Цитата:
![]() :p.s: я вот подумала, а почему бы женщине в таком случае просто не ЛЮБИТЬ своего мужа если она вышла за муж по любви! за богатого? К примеру когда он будет приходить с работы она не уставшая, не раздраженная будет с ним мила, весела, исполнять все его желания, "кормить с ложечки", приносить тапочки, сидеть и преданно заглядывать ему в глаза пока он ест, пойдет с ним в душ со всеми вытекающими ;D и дальше в спальню и сделает массаж и расслабит его и по-мурчит... Мужчины скажите свое веское слово, вы бы готовы были работать ради такой женщины и добывать для нее "богатсва и блага" ? Вы бы какую предпочли такую или "равную", которая пашет на работе наравне с вами, и вечером забегает после работы скупает полуфабрикаты и кричит с порога - иди помоги мне я устала как собака, или просто кричит - иди приготовь себе сам мне тут еще отчет на пол ночи делать, потом сидит весь вечер учит уроки с ребенком, потому гладит на завтра или уже сил нет не гладит, моет посуду или уже не моет ибо пофиг и потом еле доползая до кровати засыпает метверцким сном едва успев раздеться???)))) :p.s: :p.s: да еще забыла упомянуть что первая красавица ухоженная, а вторая ну такое... что успеет... в лучшем случае макияж и маникюр, а бывает что или некогда или и так сойдет, "я же самодостаточная - он меня и так должен любить ибо я равная и ни в чем ему не уступаю, пусть еще вторую такую найдет")))) ;D :p.s: :p.s: :p.s: еще вот подумала... собственно решила ответить на твой прямой вопрос))) Во первых про такое я лично никогда не мечтала и сама работаю я с 17 лет... Мои лично мечты менялись напротяжении жизни неоднократно, но в данный отрезок своей жизни я скажу так... мне ооочень не хватает времени и возможности больше заниматься ребенком! Если бы я не работала я бы все свое время дневное посвящала бы ему... и смогла бы больше ему дать в плане развития, я же за работой не просто ребенка не вижу, я вообще ничего вокруг не вижу, и это меня не радует, но не работать я не могу и по другому относиться к работе не могу... ну короче речь не обо мне))) ;D |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Досконалість
![]() Цитата:
тому вона так погано і живе, що живе НА Україні, бо якби жила В Україні, то жилаб гарно. <!--QuoteBegin-ААА@ Сегодня, 16:17 Нет просто ты педалируешь "богатого" как основной кретерий, а тебе все пытаются сказать что это ВАЖНЫЙ КРЕТЕРИЙ практически для всех, но НЕ ОСНОВНОЙ. потому что легче жить "с богатым и здоровым, а не с бедным и больным" - надеюсь эта народная мудрость не вызывает у тебя протеста? А ВСЕ ХОТЯТ ЖИТЬ ЛЕГЧЕ!!! beee.gif pardon.gif [/quote] не викручуйся. Мова зайшла за те, що Іванка сказала, що тепер шукає собі багатого. Я сказала, що це ганьба. Ви почали мені доводити, що якщо чоловік не багатий, то він трутень. Я задавала запитання, я приводила аргументи, але ви стояли на свойому, що тра лише багатий чоловік і крапка. Я навіть запитала тебе, про яка ж межа, де починається багатий або починається трутень. Так я скажу ще раз, що вже сказала, що ЖИТИ з багатим - це праця (якщо ти не лялька) так само як і з бідним, а ШУКАТИ багатого - це аморально. Все решта, що ти описала.... у тебе якесь спотворення розуміння ролі жінки в суспільстві і взагалі, якщо я правильно тебе зрозуміла. Жінка має розвиватись, реалізовуватись і дарувати кохання і любов. А те що ти описала, то то прислуга, психологічно-сексуальна прислуга, в обох твоїх картинках. ps.gif ps.gif ps.gif У мене завжди вистачало і вистачає часу на близьких, на моїх рідних і ніяка робота не може затьмарувати мені їх. ААА, це питання вибору, що тобі дорожче, що тобі цінніше і чого хочеш ти сама. Якщо тобі важливіше помитий посуд, а не спілкування з дитиною, то так і буде.
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||
Старожил
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Досконалість
![]() Цитата:
Якщо жінка бачить своє призвання лише в масажі, піднести капці, і усміхатись - то це її право. Але це зовсім не означає що то є вершина щастя для іншої жінки. Для мене це було б саме прислуговувати, бо крім описаного тобою, я ще хочу ходити на роботу, щоб реалізувати себе в соціумі, я ще хочу мати колег, друзів, приятелів. Я не хочу закривати себе в рамках дому чи спа-салону. Я впевнена, що будучи багатою я б все рівно працювала б, просто можливо виконувала б більш цікаву для мене роботу, а може і ні, можливо і навпаки. У моєї колеги ситуація. Помер тато і на неї звалився його бізнес. А там потрібно ось саме те твоє "пахать" і не з ранку до вечора, а всю добу, як це робив її тато. І от вибір... А допустим, що це був не тато, а чоловік (у неї він до речі теж помер, вона 30-річна вдова зі спадком). І що ти тут скажеш? По описаним тобою причинам їй шукати чоловіка не потрібно, бо вона забезпечена. Хе, хе. І просто працювати теж не може, бо бізнес не терпить просто праці. Ти порадиш шукати чоловіка щоб перебрав на себе бізнес першого чоловіка? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Старожил
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Досконалість
![]() Цитата:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
![]() |